Betere beveiliging zonder valse meldingen en met lagere kosten in zorgverzamelgebouw Wima Vastgoed

Betere beveiliging zonder valse meldingen en met lagere kosten in zorgverzamelgebouw Wima Vastgoed

Gepubliceerd op:

Toen Wima Vastgoed uit Winschoten drie jaar geleden een verzamelgebouw van zorgaanbieders in Stadskanaal overnam, was dit pand voorzien van brandmeld- en inbraakalarm dat slecht functioneerde. Dit was voor Wima Vastgoed aanleiding om R.S.E. beveiliging in te schakelen om dit probleem op te lossen. Dat gebeurde naar tevredenheid.

 

Valse meldingen, hoge kosten

Het inbraakalarm in het verzamelgebouw gaf regelmatig valse meldingen. De vergeefse respons van de alarmcentrale zorgde voor hoge, onnodige kosten. Dat was voor Wima Vastgoed de belangrijkste reden om op zoek te gaan naar een partner die dit probleem kon oplossen. 

 

Uitdaging

“Voor telefonie waren we al naar tevredenheid klant bij RSE telecom & ICT. Bovendien kende ik relatiebeheerder Manuel Haan van R.S.E. beveiliging al langer uit de muziekscene, waarin we beiden actief zijn in de organisatie van evenementen zoals festivals. Toen we voor de uitdaging stonden om de problemen met de beveiliging in ons Stadskanaalster zorgverzamelgebouw aan te pakken, heb ik Manuel gevraagd om met ons in gesprek te gaan”, vertelt projectmanager Jeroen Hemmes van Wima Vastgoed. 

 

Alle zorgen uit handen

“Wij werken in ons dagelijks werk uiteraard samen met vele partijen. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven die wij inschakelen ons de zorgen volledig uit handen nemen”, zegt Hemmes. In dit geval reageerde R.S.E. beveiliging op de hulpvraag met een bezoek aan de betreffende locatie. Met een vakkundig oog analyseerden onze beveiligingsspecialisten de situatie om antwoord te kunnen geven op de belangrijkste vraag van de klant: is het bestaande systeem zo te moderniseren dat het aan de eisen voldoet of moet er een nieuw systeem komen? “R.S.E. kwam met een zeer duidelijk antwoord. Om alle problemen zo goed en betaalbaar mogelijk op te lossen, was een nieuw beveiligingssysteem de beste oplossing. Ook keken de specialisten direct even naar de brandmeldinstallatie. Die bleek eveneens aan vervanging toe.”

 

Tevreden klant

Op basis van het advies van R.S.E. beveiliging hakte de klant snel de knoop door en besloot tot vervanging van beide alarmeringsystemen. “Vanaf dat moment ging het heel vlot”, vertelt Hemmes. “Vier weken later was alles operationeel. De valse meldingen zijn nu verleden tijd en de gebruikers van het pand werken met een toegangssysteem met zogeheten ‘druppels’. Ook dat functioneert tot nu toe vlekkeloos. Wij zijn bijzonder tevreden.”

 

Laat R.S.E. beveiliging uw bedrijf, net als CURA XL, adviseren en ondersteunen met onze verschillende diensten. We kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van camerabeveiligingbrandbeveiliginginbraakbeveiligingterreinbeveiliging en toegangscontroleVraag direct vrijblijvend advies aan.

Foto's