Terreinbeveiliging voor bedrijven en bedrijfsterreinen

Wilt u ongewenste indringers buiten houden? Met integrale terreinbeveiliging voor bedrijven, organisaties en overheden van R.S.E. Beveiliging is uw bedrijfsterrein optimaal beveiligd tegen inbrekers en andere ongewenste gasten. Zo is uw bedrijf of organisatie veilig, maar toch gastvrij.

 

Terreinbewaking

R.S.E. Beveiliging levert, installeert en onderhoudt terreinbewaking door middel van digitale, elektronische en mechanische beveiligingsmaatregelen. Door middel van onder meer bewakingscamera’s, bewegingssensoren, seismische detectoren (meting van drukverschillen op de bodem)en infraroodbarrières installeren wij schildetectie voor uw complete (bedrijfs-) terrein. Ook in hekwerken en slagbomen kunnen wij voorzien,

Beveiligingsplan voor maatwerk in terreinbeveiliging

Voor de zakelijke markt bieden wij maatwerkoplossingen voor terreinbeveiliging. Dat begint met een analyse van de situatie ter plaatse: uw pand, terrein, werkwijze, voorraad, aantal medewerkers en bezoekers. Op grond van deze analyse en uw risicoprofiel stellen wij een beveiligingsplan op voor hermetisch sluitende terreinbeveiliging. 

Meer informatie

Heeft u vragen? Een van onze experts staat u graag te woord

Jimmy Boorsma
Adviseur beveiliging

Manuël Haan
Adviseur beveiliging

Roelof Jorritsma RSE
Adviseur beveiliging