Maatwerk in toegangscontrole

Elektronische en biometrische toegangscontrolesystemen 

Wilt u zicht op wie zich er binnen uw poorten bevindt en grip op de binnenkomende gasten, relaties en medewerkers? Met maatwerk in toegangscontrole van R.S.E. beveiliging stemt u uw toegangscontrole en autorisaties exact af op de dagelijkse werkwijze en behoeften van uw organisatie. U verleent geautoriseerd en gecontroleerd toegang aan gebruikers van uw gebouw en terreinen en weet altijd precies wie waar en wanneer naar binnen is geweest.

Maatwerk in toegangscontrolesystemen

Maatwerk in toegangscontrole biedt optimale beveiliging, beheersbaarheid, functionaliteit en gebruiksgemak. Per deur en poort plaatsen wij een controller met één of twee lezers. Met autorisaties per deur, poort en/of tijdvak regelt u eenvoudig en flexibel tot in detail wie er toegang hebben tot welke ruimtes, gebouwen en terreinen. Toegangscontrole kan worden ingericht op eigen servers en in de CLOUD, waardoor het beheer niet on-premise hoeft te worden gedaan. R.S.E. beveiliging is adviseur en totaalleverancier, van kaartlezer tot hang- en sluitwerk. Voor alle veiligheidsniveaus en wensen hebben we passende oplossingen in ons portfolio.

Elektronische toegangscontrole van R.S.E. Beveiliging

Met individuele - permanente of tijdelijke - druppels, transponders of toegangspasjes kunnen uw medewerkers personeelsleden en bezoekers eenvoudig zelf de deuren, poorten, slagbomen en hekken bedienen. Ook kunt u kiezen voor bediening op afstand van deuren en poorten per intercom.

Biometrische toegangscontole

Eenvoudig in gebruik en super veilig. Dat is biometrische toegangscontrole van R.S.E. beveiliging. Uw medewerkers en bezoekers worden geïdentificeerd aan de hand van unieke lichaamskenmerken: een scan van de vingerafdruk, een irisscan of gezichtsherkenning. U bespaart hiermee op kosten voor de aanschaf van pasjes of druppels. Een ander belangrijk voordeel is dat dit systeem nagenoeg 100% veilig en fraudeproof is.

Meer informatie

Voordelen van R.S.E. Beveiliging toegangscontrole

✔ beveiliging van eigendommen

✔ veiligheid van medewerkers en gasten

✔ realtime inzicht in aanwezigheid per locatie

✔  eenvoudig in gebruik voor uw medewerkers en gasten

✔ u weet precies wie waar wanneer is geweest

✔ eenvoudig in beheer en bediening

✔ flexibele en snelle wijzigingen in autorisaties

✔ kostenbesparing: bij verlies sleutel hoeft u geen sloten te vervangen

Heeft u vragen? Een van onze experts staat u graag te woord

Jimmy Boorsma
Adviseur beveiliging

Manuël Haan
Adviseur beveiliging

Roelof Jorritsma RSE
Adviseur beveiliging