Inbraakbeveiliging via IP: inbraakalarm in de cloud

De moderne inbraakbeveiliging systemen van R.S.E. beveiliging maken gebruik van het internet. De netwerkkaart is standaard geïntegreerd. Het systeem gebruikt de internet verbinding voor het melden van alarmen aan de PAC, daarnaast is het mogelijk het systeem op afstand via de CLOUD te monitoren en te onderhouden. Dit innovatieve inbraakalarm is uitermate bedrijfszeker, vormt geen extra belasting van de telefoonverbinding en is operationeel ook nog eens aanzienlijk voordeliger.

De voordelen van beveiliging & cloud

Waar traditionele alarmsystemen vaak via analoge telefoonlijnen of ISDN werken, maakt  IP inbraakdoormelding gebruik van internet, dus van het datanetwerk. Inbraakbeveiliging via internetprotocol (IP) heeft veel voordelen:

  • Geen separate telefoonlijn nodig
  • CLOUD beheer & support mogelijk
  • Gebruikersbeheer in de cloud door eigenaar/beheerder
  • In- en uitschakelen met de APP

 

Kostenbesparing

Een inbraakalarm voert verplicht automatisch vele testen uit van de verbinding met de particuliere alarmcentrale (PAC). Dit testen via de telefoonlijn brengt elke keer belkosten met zich mee. Het testen via IP is kost geen beltikken. Er is geen separate telefoonlijn meer nodig voor de beveiliging.

Meer functionaliteiten en gebruiksgemak

IP inbraakbeveiliging is innovatieve technologie met diverse extra functionaliteiten. Zo kunnen wij het systeem op afstand monitoren, direct gebruikersinstellingen wijzigen en technologische innovaties op afstand implementeren. Zoals wettelijk vereist komen wij eens per jaar bij u langs om het systeem op locatie te onderhouden.

Inbraakalarm via ISDN? Zoek een nieuw platform

ISDN is verouderde technologie. Daarom hebben aanbieders van ISDN besloten dit systeem in de loop  van 2019 uit te faseren. ISDN blijft voorlopig nog wel operationeel, maar wordt door de aanbieders niet meer onderhouden en ondersteund. Daarom adviseren wij elke zakelijke gebruiker die bedrijfszekere inbraakbeveiliging wil over te stappen van ISDN naar een ander platform. Inbraakalarm doormelding via de internet (IP) is hierbij het aantrekkelijkste alternatief qua kosten, gebruiksgemak en bedrijfszekerheid.

Meer weten over vervanging van uw ISDN inbraakalarm? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Vraag een adviseur om advies

Jimmy Boorsma
Adviseur beveiliging

Manuël Haan
Adviseur beveiliging

Roelof Jorritsma RSE
Adviseur beveiliging