Camerabeveiliging

Wilt u toezicht op uw bedrijfsvloer, bedrijfsprocessen of toezicht op uw bedrijf als er niemand aanwezig is? Met CCTV camerabeveiliging van R.S.E. beveiliging beschikt u altijd over beelden van de gewenste locaties in de meest geschikte beeldkwaliteit.

Maatwerk in CCTV camerabeveiliging

Goede camerabeveiliging is meer dan alleen maar een paar high-tech camera’s installeren. Onze experts in camera beveiliging komen naar u toe om op locatie een analyse te maken van de situatie. Vervolgens bespreken wij wat uw wensen en de mogelijkheden zijn: op sommige plaatsen is goed nachtzicht wenselijk, soms is duidelijke gezichts- en kentekenplaatherkenning nodig en in andere gevallen is een overzicht van een grotere ruimte of terrein nodig.

Daarnaast zijn er vele toepassingsmogelijkheden van cameratechnieken zoals thermische camera’s, people-counting camera’s, 360 graden camera’s.

Advies op maat over camerabewaking

Aan de hand van uw situatie en wensen, krijgt u van onze specialisten in camerabeveiliging advies op maat. Zo krijgt u een bewakingssysteem met de beste prijs-kwaliteitverhouding, die alles optimaal in beeld brengt.

Levering en installatie van camerabeveiliging compleet

Op grond van ons advies krijgt u van ons een heldere en complete offerte voor levering, installatie en onderhoud van uw CCTV camerabewaking: infrarood camera’s, binnen- en buitencamera’s, ip camera’s en thermische camera’s in resoluties en beeldkwaliteit van full HD tot 4K. Wij leveren videobewaking op maat, desgewenst als onderdeel van uw inbraakbeveiliging. In het geval van koppeling aan het inbraakalarm systeem is video verificatie mogelijk door de meldkamer en kan zelfs de politie live worden opgeschakeld.

Meer informatie

 

Heeft u vragen? Een van onze experts staat u graag te woord

Jimmy Boorsma
Adviseur beveiliging

Manuël Haan
Adviseur beveiliging

Roelof Jorritsma RSE
Adviseur beveiliging